Saturday, October 30, 2010

perancangan clearance

aghhh!!! kemalasan aku semakin menjadi-jadi sejak bermenjak-menjak neyh,, lusa da paper far260,, paper killer tu dohh,,

tadi syok-syok melayan bosan aku neyh saja-saja gi tengok klender,, kira la bapa ary lagi nak abes exam,, (study pown malas,, huh!),, 14 ary lagi??maknanya aku nak blah dari umah ney lam tempoh tu gak la?? aghhh tidak...!! napew aku mengeluh?haha,, bukan aku mengeluh sebab takmaw balik umah tapi memekiokan barang-barang yang tak pek or kemas lagi,, (bukan lagi but langsung! haha)'

so ecok aku da mula membuat perancangan,, aktiviti ecok operasi membasuh beg yang suda berhabok sebab ditinggalkan terlalu lama (maaf cyg,bkan bermaksud aku curang) and selimut ebab suda jarang menggunakannya and kemas barang-barang and buku-buku yang suda tak digunakan and (bapa banyak and da...) study! yup,, that's really2 important,, paper akaun tak sampai 2ary lagi meyza,, tolonglaa sedar,,,

lusa lak masokkan baju-baju lam beg yang suda siap basuh and dibersihkan,, next sambung study!

tulat lak,,, ermm exam laa.....

4 comments:

farahh said...

chaiyokk chaiyokk! :D

kf ada lagi errr, bpe ary eh.. haaa, tak sampai 9hari. ngee~~

meyza said...

cehh!!

xpew2..beza 5ary je pown..pejam-celik-pejam-celik xase papew beza pown..hahaha

midah iskandar said...

wah cepatnye dah nak kemas beg..hehe

meyza said...

cepat apewnye...
ney gi smggu nk blik kmas brg pown xlagi..

sem 1 sblm cty study week gi brg2 da ciap kmas msok lam kotak n beg..xcaye tnya yty..dy romate miza lu..hahaha