Thursday, February 17, 2011

kawen???

seperti tajok di atas, 
saya NUR HAMIZAH BINTI ABDUL RAHMAN
telah dipinang oleh sesorang.. haha.. lol!!


petang tadi, aku dapat panggilan dari seseorang
dah lama gak kitowang loss kontek sebenarnya
agak terkejut la dapat kol dari 'dia'
malas nak pi-k panjang aku pown angkat jela fon tu
dari dok jerit jerit
kang orang orang kat umah aku pelik lak
napew aku tak angkat fon tu kan...


oke! ceritanya bermula di sini :)

dia : hye, u ngah tgah wat pew?
aku : takdew wat apew pown..
dia : sihat??
aku : alhamdulillah sihat..
dia : lama tak dengar cita.. camna sekarang? oke kew?
aku : alhamdulillah i still mampu berjalan,makan and bangun dengan sendiri..
dia : emm oke..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
dia : eh bila ek u abes study??
aku : insyaAllah lam taon depan.. napew?
dia : em takdew pape la
aku : oh oke!
dia : err..
aku : napa??
dia : pas u abes study taon depan jom kita tunang duluw..
pastu u nak sambong degree or papew takpe la.. i tak kesah..
aku : hah????!!!


 tak sabar nak tunggu u sarongkan cincin ni kat jari i.. haha :)

chantek kan.. ^,^

 tak sabar nak dok tas ney ngan u..hihi  =)

nak kek kawen ceni ley tak? hehe



>>> bajet ah kaw meyza! berangan lebey.. haha

5 comments:

kemal khalil said...

skang musim org los contek jumpe balik ke hape nihh? kahkah ;D

adahamzah said...

eh beb...
sape tu??
nt kawen i nk jd pengapit u taw..
kte kn tinggi lbh kurg jew..
wekk

meyza said...

abg kemal : no komen..haha

syue : oke2!! aku cop hg duluw nohh..jgn lupa aw..jgn plak taim 2 hg dok pregnant or papew lak..hahaha

adahamzah said...

kamoo...
aku lmbt g nk kwen taw..
kmu dlu kot..

adahamzah said...

kamoo...
aku lmbt g nk kwen taw..
kmu dlu kot..